Sajtóközlemény


EKCP-KP-1-2021/1-000238

2021. augusztus 23-25. között a Nyíregyházi Egyházmegye ismét megrendezte már – már hagyományosnak nevezhető hittan táborát Leveleken. A táborban 15 gyermek részére biztosítottunk lehetőséget táborozásra.
A programok között az egyik főszerepet az egészséges életmódra nevelés, és a mindennapi testmozgásra való figyelemfelhívás játszotta. A héten gyermekek, különböző sportversenyeken, túrázásokon, a Leveleki tó sajátosságát kihasználva wakebordozási programokon vettek részt.
Másodsorban a tábor célja a meglévő hit erősítése volt. A testünk karbantartása mellett nem elhanyagolható szempont a lelkünk ápolás. A testük akkor igazán egészséges, ha lelkünkkel is foglalkozzunk. A tábor célja az volt, hogy a gyerekek megértsék, megtapasztalják, hogy Istennel nem csak a templomban, hanem akár egy táborban, egy tóparti beszélgetés során is kapcsoltba léphetünk. Gyerekeknek játszóházat, csapatépítő, fejlesztő játékokat szervezzünk, ahol felszabadultan tudtuk átbeszélni a hitéletbeli témákat, társasjátékozás közben ugyanis felszabadultabbak a fiatalok. Pl. Tabu, Gazdálkodj Okosan stb.
Reméljük jövőre is találkozzunk!

A projekt kezdete: 2021. január 1.
A projekt vége: 2021.december 31.

A projekt megvalósítását Magyarország Kormánya 400.000 Ft.-tal támogatta.

Megszakítás